Gps Hond of Kat

Je hond of kat makkelijk terugvinden. Gps Tracker Hond of Kat met de GPS tracker halsband. Binnen twintig seconden ziet u de positie op de kaart op de app of via de computer. Mits het huisdier buiten is en in beweging. Fijn om te weten waar je huisdier is, zeker in geval van nood.

Gps tracker voor huisdieren

Veel aanbieders spreken over de kle...

Je hond of kat makkelijk terugvinden. Gps Tracker Hond of Kat met de GPS tracker halsband. Binnen twintig seconden ziet u de positie op de kaart op de app of via de computer. Mits het huisdier buiten is en in beweging. Fijn om te weten waar je huisdier is, zeker in geval van nood.

Gps tracker voor huisdieren

Veel aanbieders spreken over de kleinste gps tracker op de markt. Slaat u de specificaties er maar eens op na, onze GPS tracker is super klein.

De compacte omvang zorgt er tevens ook voor dat u de tracker kunt gebruiken voor diverse en vele toepassingen. O.a. voor het traceren en volgen van dieren, huisdieren, auto, boot, brommer, motor, scooter. Met de gratis bijgeleverde app kunt u uw gps tracker tevens ook eenvoudig realtime volgen.

Hond of kat GPS specialist op het gebied van gps tracking.

Je hond of kat makkelijk terug vinden me de GPS tracker halsband. De tracker is te traceren op uw smartphone via de App. Of op de computer via de eigen website voor de tracker. Binnen twintig seconden ziet u de positie op de kaart op de app of via de computer. Mist het huisdier buiten is en in beweging.  Fijn om te weten waar je huisdier is, zeker in geval van nood.

GPS tracking voor hond, kat of paard.

Het grote voordeel van deze GPS tracker halsband is ook dat je niet aan een abonnement vast zit. Met de prepaid simkaart ben je veel goedkoper uit (gemiddeld 1,65 euro per maand). Daar kan geen ander systeem tegen op. Geen torenhoge maandelijkse kosten zoals bv de Tractive, Spotter of Weenect. Onze product prijs in combinatie met de zeer lage tracking tarieven (geen abonnement) bent u zeer voordelig uit.   

GPS tracer voor hond of kat 

Een GPS tracker voor hond of kat of GPS halsband is geen overbodige luxe. Ook wel Pettracker genoemd en is uitermate geschikt om uw huisdier in de gaten te houden. Steeds meer baasjes of bazinnen weten hoe het voelt om hun huisdier, Hond of Kat kwijt te raken. Een leuke wandeling in het bos of stad kan dan ineens totaal omslaan als uw hond uit zichzelf weg loopt. Het is natuurlijk ook heel leuk om je huisdier los te laten lopen. Maar er is niets zo vervelend als een huisdier dat vermist is. Daarna blijft er vaak ook een angstig gevoel over dat je huisdier, hond of kat alsnog een keer wegloopt. Met deze mini gps tracker kan dit angstige gevoel zeker tot het verleden behoren. Raak uw hond dan ook nooit meer kwijt met een huisdier gps voor hond, pup, kat, poes of paard

GPS tracker voor huisDieren spatwaterdicht IP65

De GPS Pet tracker is tevens ook geschikt voor vele andere toepassingen. Zoals bv het lokaliseren van koffers, bagage, rugzak, voertuigen, auto en fiets etc. Ook kan de gps tracker aan een geliefde mee worden gegeven. Om zo ook een oogje in het zeil te kunnen houden. Er zijn diverse tracking systemen. Wij bevelen de aan omdat die voldoende mogelijkheden  biedt in het scala aan verschillende trackers dat wordt aangeboden. 

GPS tracker voor hond of kat

Deze GPS halsband of GPS tracker is geschikt voor de hond en kat. Een huisdier gps maakt het tevens mogelijk om de locatie van uw huisdier op eenvoudige wijze te traceren. De Pet tracker wordt ook eenvoudig bevestigt met de bijgeleverde halsband voor uw hond of kat. Het is de enige echte Pet tracker in Nederland met GPS positionering voor nauwkeurig lokaliseren. Die tevens gebruiksklaar word geleverd Inclusief simkaart. Inclusief beltegoed en data en dat ook nog eens zonder abonnement. Met de door ons bijgeleverde Lebara Simkaart met bel en datategoed kunt u dan ook direct aan de slag.

GPS tracker voor Dieren spat waterdicht IP-65

Bij deze vooraf geconfigureerde gps halsband tracker krijgt u de garantie dat de traceerfunctie direct werkt (aangezien dit vooraf al voor u getest is). Deze service, waarbij u ook direct de gps tracker kunt volgen nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek ! Deze goede service ontvangt u elders zeker niet (of tegen forse meerprijs).

Met deze gps tracker kunt u dan ook realtime de positie van uw (huis) dier zien zonder een sms te sturen. Live tracking is mogelijk op de kaart. Tevens kunt u op de kaart een geo-fence instellen en krijgt een wegloopalarm als deze wordt overschreden.

GPS tracker zonder abonnement voor hond of kat

Lage prijs inclusief Prepaid Lebara simkaart, inclusief verzendkosten. De Pet Tracker wordt tevens geconfigureerd om met de Lebara Simkaart te kunnen werken. Doordat je niet aan een abonnement vast zit. Kun je met onze bijgeleverde simkaart na het opwaarderen zes maanden je Gps volgen via de App. Afhankelijk van de workmode. Kortom deze kosten bedragen ongeveer 1,65 euro per maand. Hier kan zeker geen andere aanbieder tegen op die aan komt zetten met dure abonnementen voor een GPS tracker.

De Mini GPS tracker bekijken kiezen en kopen

Deze Mini GPS tracker is niet alleen maar te gebruiken voor uw kind. Ook huisdieren zoals uw hond, pup, kat of poes passen perfect bij dit GPS volgsysteem. Geschikt voor huisdieren door gebruik te maken van de optioneel bij geleverde halsband met gps houder. Deze super kleine mini gsm tracker is dan ook een multifunctioneel volgsysteem. Met meerdere volwaardige opties voor het tracken en volgen van objecten. Het uiterst compacte formaat van deze track en trace gps tracker zorgt er mede voor voor dat deze ongezien zijn dienst kan doen. Lees hier dan ook meer over de gebruikers ervaringen.

Mini GPS tracker simkaart

De functionaliteit van deze mini tracker werkt op basis GPS signalen. O.a. door de posities van GPS satellieten. Aan de hand van deze Gps signalen en door deze te combineren, weet de mini gps tracker nauwkeurig zijn positie te bepalen. Deze positie bepaling is relatief nauwkeurig. Dit kan wel oplopen tot ongeveer vijf meter nauwkeurig. Via een stabiel gsm netwerk o.a. zoals KPN via Lebara worden deze posities via gsm gprs doorgegeven aan de track trace server. Via de tracking App kan dan gps tracking plaatsvinden. Tevens kan men ook een vooraf ingestelde zone of geo-fence instellen. Om te bepalen dat het object de vooraf ingestelde zone niet verlaat.

Mini GPS tracker klein volgsysteem

Het kleine gps apparaat werkt via gprs. Ook kan er contact gelegd worden via gsm. Tracking is ook mogelijk via de bijgeleverde Setracker app. Door het gebruik van Google maps kunt u uw kind of huisdier ook tevens eenvoudig volgen op de kaart via de app. Het is een goede manier om de locatie te bepalen van hetgeen u dierbaar is. Tevens heeft het apparaatje een SOS alarm button waardoor het mogelijk is om snel contact gelegd kan worden. De SOS knop is een handige functie.

Mini GPS tracker simkaart kosten

Met de bijgeleverde Simkaart met beltegoed en data kunt ook u nu voor een bijzonder laag bedrag uw tracker volgen. Gemiddelde kosten 1,65 euro per maand voor het gebruik van data.  Perfect om op een zeer voordelige manier te tracken met deze gps tracker. Er zijn ook diverse andere volgsystemen die werken met zeer dure Prepaid kosten of abonnementen (tot wel 450% duurder per maand). Nadelige dure Prepaid kosten of  abonnementen zijn o.a. te vinden bij Tractive, Weenect, ipet, anytracking, gpsbird, tksystems, tkstar. Waarschuwing, deze hoge maandelijkse kosten zijn ook daadwerkelijk niet nodig. Voor 1,50 per maand zit u gewoon op de eerste rij met zeer goede GPS locatie resultaten.

Mini GPS tracker

De kleinste gps tracker sms sim simkaart tegen de laagste tarieven. Let op: gezien de zeer kleine afmetingen ( het kleine formaat) van de GPS tracker (49x33x15mm) en tevens het bijzonder lage gewicht (22 gram) is deze tracker ook mede geschikt voor kleine honden en katten.

Onze Conclusie

Deze gps tracker maakt op een vernuftige gebruik van het GPS netwerk. Waarbij de uitgezonden radiogolven (gps) door de Tracker gps mini worden opgevangen. En door middel van deze coördinaten wordt de locatie vervolgens getoond op de kaart. Als gebruiksklaar product is het niet nodig om deze tracker zelf te installeren.  Met de uitgebreide online Nederlandse handleiding zijn bv de SOS nummers, telefoonboek of Geo-fence (veilige zone) eenvoudig in te stellen. De mini gps tracker is dan ook eenvoudig te traceren. Live tracking op de kaart is mogelijk met de bijgeleverde app.

Een bijzonder lage scherpe prijs voor zo’n vernuftig klein apparaatje. En met 22 gram is de mini gps tracker zelfs geschikt om te gebruiken met een drone. Een zeer klein en compacte tracker dus. De kleinste mini gps tracker. Ook kunt u de tracker bv. meegeven aan u dochter, zoon, opa of oma. En dat ook nog eens zonder abonnement. Met de bijgeleverde prepaid simkaart is er tevens voldoende saldo om de eerste dertig dagen kostenloos te tracken. Na opwaarderen van de bijgeleverde prepaid simkaart komen de kosten uit op ongeveer 1,50 per maand.

Gratis verzending

Binnen Nederland heeft u geen verzendkosten voor verzending met trackingnummer voor onze GPS horloges en GPS trackers. Tevens is afhalen na afspraak ook mogelijk.

Mini GPS Tracker. De Kleinste GPS tracker kopen

Dit mini volgsysteem is de ultieme manier om ook hetgeen dat waarde voor u heeft goed in de gaten te houden. De mini gps tracker is tevens correct geconfigureerd om met deze bijgeleverde simkaart te werken. Hierdoor is het mogelijk om voor minder dan 1,50 per maand via de setracker app deze gps tracker mini te volgen. Het trackings systeem heeft ook een functies van een Navigatiesysteem en Activity tracker met gebruik van uw eigen smartphone. De mini gps tracker werkte prima in testen als trackingsysteem. Wij zien u dan ook graag tegemoed als tevreden klant.

De voordelen van Gps tracking

Een groot voordeel is dat er al een Lebara simkaart bij geleverd wordt en dat de tracker geconfigureerd is voor het gebruik van deze simkaart. De tracker is dus al geconfigureerd en getest voor het gebruik met de Tracker mini gps. Hierdoor hoef je niet zelf op pad om een geschikt Sim-kaart uit te zoeken en de pincode er af te halen. ook is het configureren niet eenvoudig. Wij doen dit graag voor u. Met de Lebara simkaart wordt dan ook de werking binnen Nederland via het KPN netwerk gegarandeerd.  Ook als uw poes of kat 10, 20, 40 of 100 kilometer verder op is kunt u de locatie toch eenvoudig zien op de kaart. Met de mobiele telefoon of smartphone is de positie ook eenvoudig via de app de locatie opvragen.

U kunt van ons goede service verwachten en onze klantenservice staat klaar om u productondersteuning te geven voor de producten die u heeft aangeschaft. Dat kan zowel via Whatsapp, telefoon en email.  Nu kopen bij Storm discount tegen een ongekend scherpe prijs..

Kadotip voor verjaardag of natuurlijk ook gewoon voor uzelf. Levering uit voorraad. Hier bestellen.

Meer

Gps Hond of Kat Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items